Tuesday, September 27, 2011

. kanak-kanak X matang .

Hii~!!!
malam nie kita kasi gosip sket.. blog nie da lama mendap aje kan ! So, pada empunya diri yang bakal di gossipkan nie membaca entry nie, harap maklumlah ! Saya menjadikan kamu sebagai cerita malam ini. Sendiri mau ingatlah ! Sapa suruh terlebih adab sangat kan....! Alkisah bermula daripada sini :-

Si BF adalah sepupu teman lelaki cheq, almost 3 days he's here, in Ipoh. We spend a good time together. Kami pergi melalak, main bowling, jalan-jalan dan macam-macam lagilah ! So, we called him as a JANTAN JALANG sebab nama manja dia JJ . So, no wonderlah kalau kawan-kawan bergurau macam tue kan. Bila si JJ nie dah balik ke Kuala Lumpur, kami teruskan berhubung secara laman sosial yang tengah HOT sekarang nie, kalau bukan lagi FACEBOOK kan ? Cheq pun add la JJ sekali pakej dengan GF dia. Maka. ini yang terjadi :





OMG ! Baru gurau sikit da mengelabah ! Tiba-tiba aje nak main sound, dah terang-terang cheq melawak kat atas tue, siap perkenalkan diri lagi. Konon nak tunjuk langsi tahap 1 la tue. Selepas itu :



Cheq pun malas nak panjang-panjangkan cerita, cheq oklah nak minta maap kat si RATU GNIUS tapi x genius pun, bengap jugak ! Walaupun dia tue pangkat adek-adek. Tak kuasa mak nak melayannye nokk... Tapi dia boleh hangin sebab cheq add fesbuk BF dia dan tulis 2 perkataan " JANTAN JALANG ". alamak,kalau nak marah sekali pun, janganlah nak main serbu je, macam tak boleh nak tanya elok-elok sebab dan mengapa org panggil BF dia lagutue..  THEN ? Dia terus BLOCK ! hahahha... 


Wah2.. Kemain lagi si RATU GNIUS nie maki cheq. Tapi maap la ea.. Mak bapak cheq tak ajaq bahasa kesat macam dia. Bahasa kasar sikit-sikit tue ada la, pengaruh kawan-kawan. HEHEHEHE~! RAJA GNIUS nie fesbuk Bf dia.. Kelamlah minah nie, belom ape-ape main maki. TAPE, tak matang~! Dalam mesej fesbuk pun ada juga makinye, malas nak tayang kat sini. Cantik sangat bahasanye, kang habis kotor plak blog cheq ! So, pada kawan-kawan sekalian. Kot sayangkan pasangan tue, janganlah tahap melampau. Sampai kawan-kawan nak bergurau pun tak boleh, baik DOK DALAM ALMARI, KUNCI DENGAN MANGGA ! tak pun simen skali, tak dengar gurauan orang ! Ini kehidupan ! Takkan lah orang cakap sikit nak percaya 100 % ! pastu nak main langgaq jew. Memang kau BODOH lah ! Sorry to say la dear ! balik belajaq lagik k ! Adios... hehehe.. 



P/S : PEACE NO WAR !
 
 

Wednesday, September 14, 2011

. Mereka kegilaan saya .

Assalammualaikum..

terlalu lama cheq tinggalkan blog nie, seperti biasa..penyakit M da melanda diri..
skang nie cheq just nak citer tentang BFF cheq !
sape yg dah pnh baca post2 sebelum nie tau la dorg nie sape..hehe..
nielah video yg terjadi ape bila kami bertiga bersama dan melalak ! 

Enjoy !


penyanyi kesepian pulak.


video

seyesly memang enjoy bila kami bersama,
just girl without bf..hehe...
melalak bagai nak gila / gelak macam hantu / huru-hara / 
semuanye ada...
they are my mummy and baby  !